Autolaadkranen

Autolaadkranen worden gezien als één van de belangrijkste hulpmiddelen om een vrachtauto te laden en te lossen. De autolaadkraan wordt hierbij ingezet om het laden en lossen zo efficiënt mogelijk te laten geschieden.

De autolaadkraan is een belangrijk hulpmiddel en wordt daardoor steeds vaker gebruikt voor het laden en lossen van vrachtauto’s. Mits goed gebruikt, is het een perfect hulpmiddel om de chauffeur te ontlasten.

Door de toename van de inzet van autolaadkranen worden er, door de jaren heen, steeds hogere eisen gesteld aan de kennis van de chauffeur wat betreft het laden en lossen met de autolaadkraan. Zo wordt er door de Arbo-wet bepaald dat de werkgever verantwoordelijk is voor het op de hoogte brengen van de medewerkers op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn, mits dit verband houdt met de arbeid.

Gaston is officieel dealer van de volgende merken:

• MKG
• MAXILIFT
• HIAB

We maken hierin onderscheid in de volgende toepassingsvormen:

• kranen op trekker (achter cabine)
• kranen op oplegger (evt. verrijdbaar)
• kranen op: lichte vrachtauto’s, bestelwagens, pick-ups, aanhangwagens

De kranen met een laag eigen gewicht en geringe inbouwmaten kunnen geleverd worden in meer dan 30 verschillende basis modellen welke verder naar wens van de client kan worden aangepast. Door hun lage eigen gewicht zijn deze kranen bijzonder geschikt voor montage op een aanhangwagen en kunnen zowel handmatig, elektrisch als in PTO uitvoering welke voor montage op een aanhanger weer kan worden uitgevoerd met een benzine motor. Voor autolaadkraan accessoires zoals: pompen, rotators, lasthaken, kabels, stenenklemmen, grijpers, stempelplaten,pallethaken, rijplaten etc. kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Als erkend keurstation verrichten wij ook de jaarlijkse keuring van uw laadkraan.

Maxilift Autolaadkranen

Maxilift autolaadkranen zijn een uitstekende oplossing voor mensen die weleens wat moeten laden of lossen. De maxilift is ideaal en onmisbaar daar het gaat om lichte voertuigen zoals pick-ups, aanhangwagens en bestelwagens.
De Maxilift is niet alleen compact, licht, handig en gebruiksvriendelijk, hij garandeert ook uitstekende prestaties en betrouwbaarheid.

Maxilift autolaadkranen zijn ideaal voor montage op een lichte bedrijfswagen. Een voorbeeld hiervan is een chassis-cabine met een open laadbak.

Een maxilift autolaadkraan voldoet aan de hoogste classificatie H2-B3 van de Duitse Industrienorm DIN 15018. Deze classificatie is een bewijs van kwaliteit en duurzaamheid.

Of u nu voor uw beroep of puur voor de hobby moet laden en lossen, de maxilift is per definitie de juiste keuze.

HIAB Autolaadkranen

Het productportfolio van Gaston omvat autolaadkranen van HIAB. Gaston is officieel dealer van de onbetwiste marktleider op het gebied van laad- en lossystemen, HIAB.

Het portfolio van HIAB omvat kranen van elk formaat. Dankzij het complete productaanbod van HIAB kunnen wij de service aan de klanten optimaliseren en kunnen we daarnaast efficiënt te werk gaan.

HIAB is onderdeel van Cargotrec Corporation, ’s werelds grootste leverancier van laad- en lossystemen.

Pennylift Autolaadkranen

Ook kunt u bij Gaston terecht voor een Pennylift. Deze Pennylift wordt ontworpen door Penny Hydraulics.

Penny Hydraulics ontwerpt en maakt al meer dan 30 jaar hefoplossingen op maat, en met de lichte kranen voor inbouw in een bestelbus of bestelwagen voldoet U aan de laatste ARBO eisen voor uw werknemers.

U kunt bij ons terecht voor een autolaadkraan met een hefcapaciteit van 150 kg/m tot 77ton/m.

De specialist in hydrauliek en laadtechniek

WIJ STAAN VOOR U KLAAR