Specialist in laadtechniek

Laadtechniek

Service

AVT Gaston biedt u een volledige laadklepservice. Als dealer van een groot aantal laadklep merken kunnen wij u uitgebreid adviseren over de beste laadklep voor uw bedrijfssituatie. Naast nieuwe laadkleppen bieden wij ook voor alle merken laadkleppen losse onderdelen aan.

Indien gewenst kunnen wij u voorzien van een service- en onderhoudsplan. Neem voor een advies op maat contact met ons op.

 

Onderhoud en reparatie

Uw laadklep moet altijd bedrijfsklaar zijn. Daarom kunt u bij AVT Gaston rekenen op uitstekende servicebeurten die uw laadklep in topconditie houden. Bij pech onderweg voeren wij noodreparaties uit zodat stilstand wordt beperkt. Uitvoerige reparaties voeren wij uit in een van onze moderne ingerichte werkplaatsen.

 

Laadklepkeuring (LPK)

Laadkleppen worden vaak intensief gebruikt en zijn daardoor onderhevig aan slijtage. Een defect kan leiden tot vertraging of erger; de vereiste veiligheid kan in gevaar komen. Regelmatig controleren en onderhouden van de laadklep is volgens de Arbo-wet verplicht. Werkgevers zijn tenslotte verantwoordelijk voor de veiligheid van hun werknemers. Minimaal één keer per jaar dient uw laadklep te worden gekeurd. Dat kan aan de hand van het LPK (Laadkleppen Periodieke Keuring) Keurmerk. Want dankzij dit keurmerk is de veiligheid van uw laadklep beter gewaarborgd. AVT Gaston is aangesloten bij dit keurmerk.

Wanneer uw laadklep dit keurmerk draagt betekent dit het volgende:

  • de laadklep wordt jaarlijks gekeurd
  • keuring wordt uitgevoerd door een erkende keurmeester
  • de laadklep voldoet aan alle eisen opgenomen in de LPK checklist.

 

 

 

 

Contact met ons opnemen?

Bel (076) 503 59 95

Onze laadtechnieken

Autolaadkranen

BT Handpallets

Kippersets

Laadkleppen

De specialist in hydraUliek en laadtechniek

WIJ STAAN VOOR U KLAAR