Laadkleppen bedrijfswagens

Gaston biedt u een enorm aanbod van laadkleppen. Om aan al uw wensen te kunnen voldoen, zijn wij dealer van alle merken laadkleppen. Wij zullen u natuurlijk altijd adviseren bij uw keuze, maar heeft u een voorkeur voor een bepaald merk, dan leveren en/ of monteren wij dat merk zonder problemen. Ook voor oprij-rampen en speciaalbouw kunt u bij ons terecht.

Uw keuze hangt natuurlijk af van verschillende factoren zoals:

   eigen gewicht van de laadklep
   prijs van de laadklep
   uitvoering van de laadklep (achtersluitend of onderschuivend)
   anders..

De door u bestelde laadklep wordt vervolgens geleverd en/of gemonteerd. De aard van de montage hangt af van de door uw gestelde eisen. Gaston Hydrauliek BV streeft naar perfecte aflevering van de door u aangekochte laadklep, indien u wenst compleet met stroomvoorziening en in kleur gespoten.

Rolstoellift

Gaston is gespecialiseerd in het leveren, monteren, keuren en herstellen van alle types rolstoelliften.

Tweedehands Laadklep

U kunt ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een gebruikte laadklep.

Er liggen bij Gaston gebruikte laadkleppen op voorraad voor gebruikte vrachtauto’s en opleggers. Heeft u een gebruikte vrachtwagen/oplegger rijden en wilt u deze graag voorzien van een laadklep maar de vrachtwagen is een nieuwe laadklep niet meer waard? Dan is een gebruikte laadklep zeer interessant voor u. Zeker qua prijs. In deze wat mindere economische tijd is dit zeker zeer aantrekkelijk.

Als Gaston een gebruikte laadklep binnenkrijgt dan reviseren wij deze zodat hij zeer goed geschikt is voor een tweede ronde. De laadklep wordt helemaal nagelopen, goed onderhouden en betreffende onderdelen worden gereviseerd of vervangen.

Tevens gebruiken wij tweedehands laadkleppen voor onderdelen die niet meer te krijgen zijn. Mocht u op zoek zijn naar een bepaald onderdeel voor uw laadklep welke, nieuw, niet meer te krijgen is? Gaston kan u ook hiermee van dienst zijn.

Bij Gaston kunt u ook uw laadklep inruilen, tegen bijvoorbeeld demontagekosten. Kosten zijn in overleg met u te bepalen en afhankelijk van de staat van de laadklep.

De specialist in hydrailiek en laadtechniek

WIJ STAAN VOOR U KLAAR